1. Kérdezzen bátran, vagy írja meg, mikor szeretnének jönni!
 • стена плача молитва
 • стена плача передать записку
 • http://zolotoe-pero.com/
 • Osztálykirándulás szállás

  Az Őrség bővelkedik mindenféle látnivalóban a különleges állat és növényfajoktól, a fából épített haranglábakon keresztül, az izgalmas táboron belüli vagy őrségi programokig. Máshol gondot jelenthet olyan szállást találni, ami megfelelően rendezett, baráti árú, izgalmas történésekben gazdag, élményeket adó. Az őrimagyarósdi Fenyves Táborban ezek nem jelenthetnek gondot!

  A Fenyves Tábor az Őrség Nemzeti Park szívében, Őrimagyarósdon fekszik. Táborunk a gyerekeknek 5 darab gyönyörű faházban biztosít szállást, amelyek egyenként 8 férőhelyesek. A felnőtteknek rendelkezésére áll egy téglaépület 2 szobával, melyekben szobánként van zuhanyzó és wc. A szobák 4-4 férőhelyesek.Van egy 2 személyes szállás a sofőrök részére (osztálykirándulásnál), amelyben csak wc van.

  Rengeteg fa, friss levegő, madárcsicsergés várja az ide látogatókat. Rengeteg madárfajnak van fészke a fákon, sőt még az étkező bejáratánál is…

  Egy időpontra még ha csak 20 fő is érkezik, csak egy csoportot fogadunk! Ezt rengeteg tanár örömmel vette az elmúlt években. Ami még nem elhanyagolható, hogy 9600 m2 a tábor területe, ami teljesen zárt, kiválóan alkalmas a rengeteg szabadtéri program lebonyolítására. A Vadása-tó 1500m-re található, gyalog gyönyörű úton, kb 25 perc alatt le lehet sétálni. Maga a tábor a falú határától kb 200 m-re van így nyugodtan lehet hangoskodni, nem fogja zavarni a szomszédokat. Vegyesbolt a faluban található, a szállástól 1300m–re, ami gyalogosan szintén nem sok. Közel van mindenhez amit szeretnének gyalogosan bejárni, de mégis távol, hogy este egy kis hangoskodással bárkit is zavarnának a táborlakók.

  Az osztálykirándulás résztvevői Őrimagyarósdról indulva megismerkedhetnek az Őrség látnivalóival, fürödhetnek a Vadása-tóban és vehetnek részt a számtalan őrségi program bármelyikén.

  Faházak képei

  Osztálykirándulás szállás az Őrségben - Fenyves Tábor

  Osztálykirándulás szállás az Őrségben - Fenyves Tábor

  Osztálykirándulás szállás

  Osztálykirándulás szállás - a Fenyves Tábor faházai

  A Fenyves Tábor faházak belseje

  A Fenyves Tábor faházak belseje

  Szalonnasütés az udvaron

  Szalonnasütés az udvaron

  focipálya

  Focipálya

  Osztálykirándulás – Kőház képei

  Kőház a magasból - Fenyves Tábor, Osztálykirándulás

  Kőház a magasból - Fenyves Tábor, Osztálykirándulás

  Ilyen a Fenyves Tábor kőháza - Osztálykirándulás

  Ilyen a Fenyves Tábor kőháza - Osztálykirándulás

  A Kőház egyik szobája belülről - Osztálykirándulás

  A Kőház egyik szobája belülről

   

  Ha osztálykirándulásukhoz biztonságos, rendezett, élményeket adó szállást keres, megtalálta! Időpontegyeztetéshez hívja Gérnyi Emilt a
  +36 30 281 24 68 számon!