1. Kérdezzen bátran, vagy írja meg, mikor szeretnének jönni!
 • стена плача молитва
 • стена плача передать записку
 • http://zolotoe-pero.com/
 • Osztálykirándulás étkezés

  Nem kell sokat gondolkozniuk azon, hogyan oldják meg a gyerekek étkeztetését úgy, hogy mindenki elégedett legyen! Tápláló, ízletes, gondosan elkészített étkek az Őrségből a Fenyves Táborban!

  A bőséges és laktató ételek mellett teljes kiszolgálást biztosítunk kültéri, fedett étkezőnkben.

  Amennyi jólesik!

  Kültéri fedett 50-60 férőhelyes étkezőben történik – az igény szerinti – napi 1-2-3- szori étkezés. Evés előtt megterítünk mindenki kap tányért, evőeszközt, poharat, kikészítjük a tanárokkal megbeszélt italt (általában tea vagy ásványvíz).

  Miután a gyerekek helyet foglaltak, minden asztalra közös tálakban kerül felszolgálásra az étel. Ebédnél vagy meleg vacsora esetén a leves elfogyasztása után összeszedjük a leveses tányérakat és a maradékot elvisszük az asztalról.

  Utána a második fogást tálaljuk fel szintén közös tálakban: mindenki annyit szed amennyit megeszik. Miután a gyerekek végeztek és elhagyták ez étkezőt letálalunk és mosogatunk. Mondhatni, hogy teljes kiszolgálást kapnak a vendégeink.

  A maradékot összerakjuk tálakba, betesszük a hűtőbe, ahonnan bárki-bármikor kiveheti ha megéhezik. A legáltalánosabb, hogy vacsorakor elfogyasztják a kapós déli étkeket.

  Osztálykirándulás étkező fotói

  Osztálykirándulás a Fenyves Táborban - étkező

  Osztálykirándulás a Fenyves Táborban - étkező

  Szívesen főzünk Önöknek is egy jót! Egyeztessen időpontot a +36 30 281 24 68 számon!