1. Kérdezzen bátran, vagy írja meg, mikor szeretnének jönni!
 • стена плача молитва
 • стена плача передать записку
 • http://zolotoe-pero.com/
 • Őrségbe fel!

  jún 10, 2011 0 hozzászólás by

  Az előző két kiadás sikere miatt a szerző, Molnár László újra kiadta az Őrség kapuja című könyvet.

  Molnár László idegenvezetőként érzékelte, nélkülözhetetlen a jó útiönyv. Ezért írta meg az Őrség kapuja című könyvet, mely 2005-ben jelent meg másodszor az Agenda kiadó gondozásában. Most ismét kézbe vehető, ezúttal szerzői kiadásban. Ráadásul Molnár László tovább építette a tartalmat, így újabb látogatnivalókat kínál praktikus méretű kötetében. Figyelmet szentel például a szalafői jégveremnek, mely a község központjában található henger alakú, félig földbe vájt építmény, ami annak idején a Rábából télen kinyert jeget tárolta, manapság viszont kivilágítva várja a lelkesen belébújó látogatókat.

  Az Őrség kapuja című könyv

  Az Őrség kapuja című könyv

  Szalafőn két éve készült el az életfa, ami szintén belekerült Molnár László könyvébe. Frissültek a fotók, szerepelnek az Őrség tizennyolc településének és szálláshelyeinek elérhetőségei. Ha a szerzőt kérdezik, azért érdemes az Őrségbe látogatni, mert a térség 63 százalékos erdősültségével feltehetően Magyarország legtisztább levegőjét engedi a tüdőnkbe. A bejáráshoz pedig a kötet útvonal-javaslatai nyújtanak segítséget. A kötetet a turistákon kívül haszonnal forgathatják a pedagógusok is, akik diákjaikkal szeretnék megismertetni hazai tájainkat. De a kempingek, vendéglátóhelyek, boltok, utazási irodák is hasznát veszik.

  A könyvet Őriszentpéteren mutatják be június végén.

  Forrás: http://zalaihirlap.hu/idegenforgalom/20110609_orsegbe_fel

  Hírek

  Fenyves Tábor

  A Fenyves Tábor egy osztálykirándulással, erdei iskolával, ifjúsági táboroztatással foglalkozó gyermekbirodalom az Őrségben. Élményvadászat mesébe illő környezetben, rengeteg programmal, izgalmas kalandokkal, mérsékelt árakkal.
  0 hozzászólás to “Őrségbe fel!”

  Szóljon hozzá!