1. Kérdezzen bátran, vagy írja meg, mikor szeretnének jönni!
 • стена плача молитва
 • стена плача передать записку
 • http://zolotoe-pero.com/
 • Fenyves Tábor

  A Fenyves Tábor egy osztálykirándulással, erdei iskolával, ifjúsági táboroztatással foglalkozó gyermekbirodalom az Őrségben.

  Elérhetőség

  • Kontakt: Gérnyi Emil
  • Telefon: +36 94 426 033 és +36 30 281 24 68
  • Cím: Dózsa u. 34., Őrimagyarósd, 9933


  Nagyobb térképre váltás

  Rólunk

  Keresztségben a Gérnyi Emil nevet kaptam, feleségem Valika, 3 gyermekünk: Zoltán, Norbi, Martin. 1992 óta foglalkozunk vendéglátással. Először falusi turizmus keretein belül kezdtük, egy kis hétvégi házzal, majd a 90-es évek végén hosszas fejtörés után belevágtunk a Fenyves Tábor építésébe. A rengeteg pozitív visszajelzés és a még kiaknázatlan lehetőségek hajtottak minket, hogy belevágjunk a táborba.

  A Fenyves Tábor 2002- ben nyitotta meg először kapuit, ekkor még közel sem hasonlított mostani formájára. Ahogy leteőségeink adták, minden évben kisebb-nagyobb fejlesztéseket vittünk véghez. Lényegében 10-12 év munkája az, ami a jelen pillanatban táborba látogatók szeme elé tárul.

  Gérnyi Emil és családja

  Gérnyi Emil és családja

  Vendégeinkről

  Az évek folyamán sok nagyszerű embert ismertünk meg kinek hála ott tartunk ahol épp vagyunk. Minden évben, még tavaly és idén is a vendégek véleménye és ötletei alapján alakítjuk a tábort. Talán ezért is kedvelnek minket, mert a vendégek ötleteit valamilyen módon beleépítettük a táborba. Az ide látogatóknak nagyjából azonos dolgok tetszenek, azonos elképzeléseik vannak és mintha a saját vágyaik megvalósulását találnák meg itt. Vidéki emberek lévén nagyon közvetlenek vagyunk az ide látogatókkal, ami szintén segít minket a jó kapcsolatok kialakításában.

  Legnagyobb örömünk, hogy új embereket ismerhetünk meg, megtapasztalhatjuk, mennyire egyformák és mégis mennyire különbözőek vagyunk e kis ország bármely szegletében. Megismerhetjük az ő szokásaikat, hagyományaikat és rengeteget tanulhatunk mindenkitől.

  Partnereink

  Ha szeretne az interneten is felkerülni partnereink közé, küldjön egy emailt az info(kukac)fenyves-park.hu címre és Önt is felvesszük partnereink közé!