1. Kérdezzen bátran, vagy írja meg, mikor szeretnének jönni!
 • стена плача молитва
 • стена плача передать записку
 • http://zolotoe-pero.com/
 • Erdei Iskola

  Innen még nem kívánkozott haza senki: az Őrség szívében, Őrimagyarósdon fekvő diákbirodalomban öröm minden perc!

  A Fenyves Tábor erdei iskolájában élménnyé változik a gyakran oly unalmasnak tűnő tanulás: a rengeteg izgalmas program, élmény közepette robogva telnek a percek és órák, az itt töltött néhány nap hamar eltelik.

  Ezen az oldalon egy összefoglalót nyújtunk a Fenyves Tábor erdei iskolájában gyűjthető élményekről, a főbb tudnivalókról, amelyekről az egyes fejezetcímekre kattintva lehet bővebb információt kapni.

  Erdei iskola szállás

  “Az erdei iskola az iskolától különböző helyszínű, a környezet adottságaira építő többnapos tanulásszervezési forma. A terepi ismeretszerzést közös cselekvéshez köti.”
  (Lehoczky János)

  Az őrismagyarósdi erdei iskola 50 ember számára biztosít szálláslehetőséget 5 faházban és egy kőházban, valamint a Vadása tótól 300 méterre van még egy 7 férőhelyes, jellemzően családok által igénybe vett nyaraló.

  A szállások tiszták és rendezettek, biztonságosak és jó kiindulópontot nyújtanak az erdei iskolán kívüli programokhoz.

  Bővebb szállásinformációért és képekért kattintson ide: erdei iskola szállás

  Erdei tábor

  Az Őrség bővelkedik mindenféle látnivalóban a különleges állat és növényfajoktól, a fából épített haranglábakon keresztül, az izgalmas táboron belüli vagy őrségi programokig. Máshol gondot jelenthet olyan szállást találni, ami megfelelően rendezett, baráti árú, izgalmas történésekben gazdag, élményeket adó. Az őrimagyarósdi Fenyves Tábor erdei iskolájában ezek nem jelenthetnek gondot!

  Erdei iskola program

  Egy igazi erdei iskolai kirándulás rengeteg izgalmas programot tartogat a táboron belül és a tábor környékén is. Lássuk, milyen programokat próbáltak ki eddig vendégeink.

  Erdei iskola programok

  Erdei iskola programok: röplabda, ping-pong, számháború

  Erdei iskola programok a táboron belül

  • Őrimagyarósd falu megismertetése egy kb. 5-km hosszú 3- órás gyalogtúrában. Látogatás a Várdombra, ahonnan csodálatos a panoráma a falura és a közeli tájakra. Az Őrhely szerepének, az Őrség történetének ismertetése. Kb.: 1-óra
  • Sütés, főzés – Egy 2-3 órás program keretében bemutatjuk, hogyan készülnek eddigi vendégeink kedvencei: Palacsinta,  Lángos.

  Erdei iskola programok a táboron kívül

  • Túrák – gyalogtúra a mező–erdő útjain, vezetéssel. Kb.: 2-3-óratraktoros kirándulás a határban. Kb.: 2-óra
  • Szőce faluban a tőzegmoha megtekintése. Kb.: 3-óra

  További programokért és játék lehetőségekért az erdei iskolán belül és az Őrségben kattintson: erdei iskola program

  Erdei iskola étkezés

  Az erdei iskolában az étkezés sem jelent fejtörést: tápláló, laktató reggelit, ebédet, vacsorát biztosítunk igény szerint! 50-60 fős, kültéri, fedett étkezőnkben mindenki annyit szed, amennyit jólesik!

  Tudjon meg többet az étkezésről: erdei iskola étkezés

   

  Ha eldöntötte, hogy az Őrségi Nemzeti Park szívében fekvő Fenyves Tábor által ajánlott élménydús programok izgalmasak lehetnek az Önök számára is, telefonáljon: +36 30 281 24 68!